Veilige betaalprocedure

Veilige betaalprocedure

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat je makkelijk en veilig kan betalen! Daarom gaan alle betaaltransacties via de betalingsprovider Mollie, een gecertificeerd bedrijf dat het online betalingsverkeer regelt tussen webshops en particulieren.

 

Betalingsmogelijkheden

 

Bancontact/MisterCash

Met een Belgische bankrekening kan je veilig online betalen met internetbankieren. Dit is een van de opties die via Mollie gekozen kan worden. In het bestelproces kan je kiezen voor deze betalingsmogelijkheid en kom je automatisch in je eigen veilige bankomgeving terecht om de betaling af te ronden, zonder extra bijkomende kosten.

 

Creditcard

Veilig betalen met Euro/Master card of VISA betalen is evident. Er wordt bij de creditcard betaling gebruik gemaakt van de 3D-Secure “Verified by Visa” of “MasterCard SecureCode”methode.

 

iDEAL

Met een Nederlandse bankrekening kan je veilig online betalen met iDEAL internetbankieren.  In het bestelproces kan je kiezen voor deze betalingsmogelijkheid en kom je automatisch in je eigen veilige bankomgeving terecht om de betaling af te ronden, zonder extra bijkomende kosten.

 

Bankgegevens:

  • KBC bank: BE20 7350 0597 2356 (t.n.v. schoenen Luyten bvba)
  • IBAN BE20 7350 0597 2356, BIC KREDBEBB